Εγγραφή Μέλους

Τα μέλη του σωματείου διακρίνονται σε τακτικά, αρωγά και επίτιμα σύμφωνα με το καταστατικό μας.

Ως τακτικά μέλη εγγράφονται όσοι κατάγονται από τα Βουρλά ή την ευρύτερη Διοικητική περιοχή των Βουρλών ή εκείνοι των οποίων οι γονείς ήρθαν πρόσφυγες στην Ελλάδα πριν ή μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, οι κατιόντες αυτών, τα εξ’αγχιστείας συγγενικά πρόσωπα με προϋπόθεση Ελληνικής ιθαγένειας, μετά από αίτησή τους προς το Διοικητικό Συμβούλιο, με την προϋπόθεση ότι αποδέχονται τις διατάξεις του Καταστατικού και τις αποφάσεις των Γεν. Συνελεύσεων. Η αίτηση προσυπογράφεται οπωσδήποτε από δύο τουλάχιστον τακτικά μέλη του σωματείου.

Η αποδοχή ή μη της αιτήσεως γνωστοποιείται στον ενδιαφερόμενο μέσα σε είκοσι (20) μέρες από τη λήψη της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ετήσια συνδρομή για τα μέλη είναι σήμερα 10 Euro και το δικαίωμα εγγραφής, που καταβάλλεται εφάπαξ 10 Euro.

 

Η καταβολή της συνδρομής γίνεται:

- είτε απευθείας στα γραφεία της Ενωσης Βουρλιωτών

- είτε με κατάθεση του ποσού στο τραπεζικό λογαριασμό της Ενωσης

 

Αν επιθυμείτε την υποβολή  αίτησης μέλους παρακαλούμε,  να συμπληρώσετε την σχετική αίτηση και να την επιδόσετε ή  να την στείλετε στη διεύθυνση των Γραφείων μας.

αίτηση εγγραφής

18 Responses to Εγγραφή Μέλους

 1. ζω και εργαζομαι στο Ηρακλειο Κρητης, οι Βουρλιωτες εδω εγκατασταθηκαν νοτιως της πολης στην περιοχη που ονομαστηκε Νεαι Κλαζομεναι ή Ατσαλενιο

 2. Καλώς ορίσατε στην Ενωση Βουρλιωτών.Συγχαρητήρια!!!Είστε το πρώτο μέλος που γράφεται ηλεκτρονικά.

 3. E.- says:

  Καλησπέρα σας
  Πράγματι έλειπε ένας ιστότοπος αφιερωμένος στους Βουρλιώτες και είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που επιτέλους, αυτή η σκέψη της δημιουργίας του που με βασάνιζε εδώ και καιρό, πραγματοποιήθηκε. Απευθύνω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς της παρούσας σελίδας.
  Το επόμενο βήμα μου είναι να εγγραφώ στην ΄Ενωση Βουρλιωτών και φυσικά θα παρακολουθώ με μεγάλη αγάπη την παρούσα σελίδα. Επίσης θα ήταν χαρά μου να επικοινωνήσετε μαζί μου και να συνδράμω αν χρειαστεί κι όσο μπορώ.
  Ζω και εργάζομαι στο εξωτερικό και η γιαγιά μου και ο παππούς μου -από την πλευρά της μαμάς μου- ήταν Βουρλιώτες κι οι δυο.’Ηρθαν στην Αθήνα μετά την καταστροφή, όπου έμειναν κι έζησαν στον Βοτανικό.
  Το ίδιο, πρόσφυγες αλλά από τη Σμύρνη, ήταν και η γιαγιά μου και ο παππούς μου από την πλευρά του μπαμπά μου, που έζησαν στη Χίο.

  Περιττό να σας πω ότι είμαι ιδιαίτερα περήφανη για τις ρίζες μου.

  Με ιδιαίτερη εκτίμηση
  Ελένη Αποστολίδου

 4. Με πολύ χαρά σας καλωσορίζουμε στη Βουρλιώτικη παρέα μας και ελπίζουμε κάποια στιγμή να τα πούμε και από κοντά.Ονομάζομαι Καραλής Φώτης και είμαι ο πρόεδρος του συλλόγου.Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6993645660.

 5. Αναστάσιος Κουνουπάκης says:

  Είμαι κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης (το πατρικό μου περιοχή Ατσαλένιου, που προανέφερε και ο κ. Καρβελάς). Καταγωγή από τα Βουρλά έχουμε από τη μητέρα του πατέρα μου (το γένος Σίμου, ξαδέρφη του Γιώργου Σίμου ή Μάγειρα ποδοσφαιριστή κάποτε της ΑΕΚ). Ο πατέρας του ήταν από το Νύμφαιο της Μικράς Ασίας. Μπορούμε και εμείς να εγγραφούμε μέλη του Συλλόγου;

  Με εκτίμηση

 6. Βεβαίως.Καλώς ορίσατε στην Βουρλιώτικη παρέα μας.Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο του συλλόγου είναι 6993645660.Να έχετε μία όμορφη μέρα.

 7. ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ says:

  Xρόνια πολλά!!!Είμαι απόγονος τρίτης γενιάς μικρασιατών.Ο παππούς μου ήταν από τα Βουρλά.Ονομαζόταν Μανώλης Τζέτζος είχε και μια αδερφή την Δέσποινα.Θα ήθελα πολύ να γνώριζα κάποιους συγγενείς μια και από το σόι του παππού δεν ξέρουμε κανέναν.Μόνο ιστορίες που με κάνουν περήφανη που έχω αίμα μικρασιατικό.
  Ευχαριστώ πολύ ,Μαρία.

 8. .Καλώς ορίσατε στην Βουρλιώτικη παρέα μαs

 9. ΓΚΙΟΥΛΜΠΑΞΙΩΤΗΣ ΘΕΟ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ says:

  Ειμαι Βουρλιωτης δευτερης Γενιας θα χαρω πολυ να γινω μελος

 10. Καλημέρα.Αν θέλετε,μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6933340007.

 11. Eλση Κωνσταντινιδου says:

  Θα ήθελα εάν ξέρετε να μου πείτε το όνομα Μουντζούρη είναι από τα Βουρλά?

 12. Δεν γνωρίζω,δυστυχώς.Λυμάμαι.

 13. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ says:

  είμαι τρίτης γενιάς από της μητέρας μου την πλευρά .γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καισαριανή .Η γιαγιά μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Βουρλά και μεγάλωσα με τις περιγραφές της για αυτά.
  Θα ήθελα με μεγάλη χαρά να γίνω μέλος

 14. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6933340007,Καραλης Φώτης.

 15. Γιώργος Βαϊκούσης says:

  Είμαι και ΄γω από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο παππούς και η γιαγιά μου ήταν και οι 2 από τα Βουρλά. Ήρθαν λίγο πριν την καταστροφή και έμειναν στον Κατσαμπά στο Ηράκλειο (προσφυγικό προάστιο και αυτό όπως το Ατσαλένιο). Εκεί γεννήθηκε και ο πατέρας μου. Ο παππούς της γυναίκας είναι από το Τσεσμέ (ναι ακόμα ζει). Να είμαστε πάντα περήφανοι και να μην ξεχάσουμε ποτέ. Και ένα ανέκδοτο: Μιλάει κάποιος Βουρλιώτης στη πλατεία και λέει: Αγαπητοί Βουρλιώτες …. Του λέει ο διπλανός του «έχει και Αλατσαθιανούς». Και συνεχίζει ο πρώτος: Αγαπητοί Βουρλιώτες τους Αλατσαθιανούς τους έχω χε…

 16. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 6933340007,Καραλης Φώτης

 17. Μήνα Μητροπούλου says:

  Έχω κι εγώ καταγωγή από την πλευρά της μητέρας μου από τα Βουρλα. Ο προπαππους μου Ηλίας γεννήθηκε και έζησε εκεί μέχρι την καταστροφή του 1922 η μία από τις κόρες του και αδερφή του παππού μου μου διηγήθηκε την ιστορία των προγόνων μου και έχω αρχίσει να γράφω βιβλίο. Στην έρευνα μου για το βιβλίο διάβασα 2 από τα βιβλία της ένωσης βουρλιωτων κι έτσι αποφάσισα να σας γράψω και αν θέλετε να γίνω μέλος.

 18. Με πολύ χαρά.Αν χρειαστείτε όποια βοήθεια γιά το βιβλίο σας,το τηλέφωνο της Ενωσης Βουρλιωτών είναι 6933340007.

Σχολιάστε