Ο ετήσιος χορός της ΕΒΜΑ (2022).

Πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 27/11 με απόλυτη επιτυχία,ο ετήσιος χορός της Ενωσης Βουρλιωτών Μ.Ασίας.
ΣΗΜΑ ΕΒΜΑ εγχρωμο τελειο
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε,η Γενική Γραμματέας του Ελληνικού Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.) Ειρήνη Σαρίογλου,γιά την ανάδειξη και προβολή των αγαπημένων μας και ηρωικών Βουρλών.
πλακετα ΙΔΙΣΜΕ
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος και η Γ.Γ. του ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.,η πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Μικρασιατών Καλαμάτας,η πρόεδρος και μέλη του Μικρασιατικου Συλλόγου Ν.Ψυχικού ΄΄ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ»,η πρόεδρος,ο αντιπρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Φιλωτιτών Νάξου,ο πρόεδρος,ο Γ.Γ.και μέλη του Σύνδεσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Ρίζες Χαλανδρίου,μέλη του Σύλλογου Μικρασιατών Αιγάλεω «Νέες Κυδωνίες»,μέλος της Ένωσης Μικρασιατών Νεαπόλεως Κιάτου “Χρυσόστομος Σμύρνης” και πολλά μέλη και φίλοι της Ενωσης Βουρλιωτών Μ.Ασίας.
Μας τίμησαν με τη παρουσία τους ο πατήρ Εμμανουήλ,ιερέας της εκκλησίας των Βουρλών,ο συγγραφέας του βιβλίου »Τα Ηρωικά Βουρλά.»Κ.Μωρα’ί’της,η παγκόσμια πρωταθλήτρια Λοχαγός Γιώτα Αντωνοπούλου,η συγγραφέας Α.Μαργαρίτη,ο εκδότης Δ.Τσουκάτος και η συγγραφέας του βιβλίου «Πολίτικη Κουζίνα» Σ.Μπόζη.
ΦΩΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΡΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ξεχωριστή τιμή η παρουσία του συνθέτη Γ.Παπαχριστούδη,ο οποίος έγραψε τη μουσική στο DVD »TA ΗΡΩΙΚΑ ΒΟΥΡΛΑ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ» και της συζύγου του Φωτεινής Δάρρα, σπουδαίας και καταξιωμένης ερμηνεύτριας,η οποία τραγούδησε το ΄΄Σ΄αγαπώ γιατί ΄σαι ωραία»,αναγκάζοντας όλους εμάς να το σιγοτραγουδήσουμε μαζί της!
………………..
……….
Γιά περισσότερες φωτογραφίες μπείτε στο link……….. https://photos.google.com/share/AF1QipO-7-3pGqraAgSar7OpByUHwwWw3JZFeeUYIOay12oqh8dA3FIpv_pUU0EYnrXJqg?key=cFE0eGVBeDlQNTU5RHdINVJyZmJTb1ZtMXJmOE93
……………….
……
Το ΔΣ της Ενωσης Βουρλιωτών Μ.Ασίας.
This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Comments are closed.