Οδοσήμανση στη Ν.Φιλαδέλφεια

 

ΟΔΟΣ ΒΡΥΟΥΛΩΝ-ΒΟΥΡΛΩΝΤην Κυριακή,μετά την θεία λειτουργία,στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας της Βουρλιώτισσας στη Νέα Φιλαδέλφεια,ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος,σε συνέχεια της από 21.12.2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την παράλληλη ονοµασία της οδού Βρυούλων,µε την τοποθέτηση παράλληλα µε την οδοσήµανση «Οδός Βρυούλων» και οδοσήµανσης «Οδός Βουρλών»,τοποθέτησε στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας πινακίδα αναγράφουσα πληροφορίες για την πόλη των Βουρλών.

πινακιδα
Στη σύντομη ομιλία του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη ένδοξη ιστορία των Βουρλών,την σχέση των Βουρλιωτών με τη Παναγία και την ανάγκη διατήρησης της μνήμης γιά τις Αλησμόνητες Πατρίδες.Στη συνέχεια τόνισε πως στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η τοποθέτηση αναλόγων πινακίδων και σε άλλες οδούς του δήμου.

ΒΟΥΡΟΣ2ΒΟΥΡΟΣ3
Ο Δήμαρχος άρχισε την ανάρτηση της πινακίδος βιδώνοντας την πρώτη βίδα, ο πρόεδρος της Ενωσης συνέχισε,ο πατήρ-Χρήστος ακολούθησε και συνέχισαν μέλη του συλλόγου,για να βάλει ο καθένας μας έστω μία στροφή στις βίδες που την στερέωσαν.

ΦΩΤΗΣ,ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
Ανταπαντώντας ο πρόεδρος της Ενωσης Βουρλιωτών Μ.Ασίας ευχαρίστησε το Δήμαρχο γιά την ενέργειά του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του.Επίσης,στο πρόσωπο του πατρός Χρήστου Αμπατζόγλου ευχαρίστησε την εκκλησία για την συνεχή παρουσία της στις προσπάθειες και εκδηλώσεις του συλλόγου.

ΜΑΝΟΣ,ΜΑΡΙΝΑ-ΜΑΝΩΛΗΣ
Παρόντες στην σημαντική αλλά και συγκινητική τελετή ήσαν τα μέλη του ΔΣ της ΕΒΜΑ,ο Μ.Μουστάκης και η Μαρίνα Κωττάκη-Φακίνου από το Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου,μέλη της Ενωσης Βουρλιωτών και άλλοι.

ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΟΛΟΙ
Ακολούθησε κέρασμα σε παρακείμενο καφέ και αργότερα σε μεζεδοπωλείο της περιοχής βουρλιώτικη σύναξη και κρασοκατάνυξη.

This entry was posted in Χωρίς κατηγορία. Bookmark the permalink.

Comments are closed.